Jablečno-křenová omáčka

Květen 24, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  1902
omáčka z jabĺk a chrenu

Ingredience:

2 jablka (oloupaná, očištěné od jádřinců a nastrouhané)

2 PL čerstvého nastrouhaného křenu

1 lžičku soli

šťáva z 1 citronu

2 lžičky najemno nasekané čerstvé máty

200 ml zakysané smetany

Postup:

Všechny ingredience důkladně vymíchejte a nechte na 1 hodinu zchladit. Jablečno-křenovou omáčku podávejte k masovému nebo zeleninovému masu. Dobrou chuť!

Ilustrační foto: 123rf.com

Přečtěte si více: Francouzský nálev na salát




Diskuse k článku Jablečno-křenová omáčka

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Jablečno-křenová omáčka