Ingredience
1 kg rajčat
2 avokáda
1 limetka
2 lžíce olivového oleje
hrst bazalky
hrst lístků koriandru
5 lístků estragonu
2 stroužky česneku
pepř a sůl podle chuti
Postup
V mixéru rozmixujte avokádo, rajčata, česnek a olivový olej. Odšťavněte limetku, přidejte limetkovou šťávu do mixéru, nasekejte jemně bazalku, lístky koriandru a estragon, přidejte sůl a pepř podle chuti a vše důkladně umixujte s rozmixovanou směsí. Dejte zchladit a podávejte. Dobrou chuť.
Pokud vám recept avokádového gazpacho chutnal, nebo jste ho vylepšili, podělte se s námi o vaše zkušenosti v diskuzi pod článkem. Děkujeme!
Ilustrační foto: Fotolia.com
Přečtěte si více: Dýňová polévka
Diskuse k článku Bazalkovo-avokádové gazpacho
Powered by Facebook Comments