Bazalkovo-avokádové gazpacho

15 června, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2420
avokádové gazpačo

Ingredience
1 kg rajčat
2 avokáda
1 limetka
2 lžíce olivového oleje
hrst bazalky
hrst lístků koriandru
5 lístků estragonu
2 stroužky česneku
pepř a sůl podle chuti

Postup
V mixéru rozmixujte avokádo, rajčata, česnek a olivový olej. Odšťavněte limetku, přidejte limetkovou šťávu do mixéru, nasekejte jemně bazalku, lístky koriandru a estragon, přidejte sůl a pepř podle chuti a vše důkladně umixujte s rozmixovanou směsí. Dejte zchladit a podávejte. Dobrou chuť.

Pokud vám recept avokádového gazpacho chutnal, nebo jste ho vylepšili, podělte se s námi o vaše zkušenosti v diskuzi pod článkem. Děkujeme!

Ilustrační foto: Fotolia.com

Přečtěte si více: Dýňová polévka




Diskuse k článku Bazalkovo-avokádové gazpacho

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Bazalkovo-avokádové gazpacho