Broskvový salát

1 června, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2194
šalát s broskyňami

Ingredience:

2 velké pokrájené broskve

100 g zelené fazolky

8 pokrájených ředkviček

1/3 hrnku lískových oříšků

4 lžičky pomerančové šťávy

2 lžičky olivového oleje

2 lžičky sójové omáčky

hrst řeřichy

Postup:

Broskve a ředkvičky dejte do mísy. Zelené fazolky asi minutu povařte ve vroucí vodě, pak sceďte, pokrájejte na menší kousky a přidejte i s ořechy a řeřichou do mísy a promíchejte. Na zálivku smíchejte pomerančovou šťávu, olivový olej a sójovou omáčku. Zálivkou přelijte salát a podávejte. Dobrou chuť!

Ilustrační obrázek: 123rf.com

Přečtěte si více: Citronový dresink




Diskuse k článku Broskvový salát

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Broskvový salát