Chutná lilková pomazánka

11 října, 2011 0 komentářů Sdílet Vidění:  3542
diétny recept - baklažánová nátierka

Ingredience

2 lilky

1 stroužek česneku

2 kávové lžičky olivového oleje

2 kávové lžičky citronové šťávy

2 lžíce posekané petrželky

špetka soli

špetka pepře

Postup

Lilky důkladně omyjeme, přepůlíme a slupkou nahoru poklademe na mírně vymaštěný plech. Slupku na několika místech propíchneme. Vložíme do trouby a při teplotě 190 ° C pečeme 30 minut. Upečené lilky vyberu, oloupeme a smícháme s ostatními ingrediencemi.

Pomazánku podáváme k čerstvému ​​pečivu nebo k syrové zelenině. Dobrou chuť!

Foto © keko64 - Fotolia.com

Přečtěte si více: Aioli - česneková majonéza



Diskuse k článku Chutná lilková pomazánka

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Chutná lilková pomazánka