Glazované šiitake

28 června, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2484

Ingredience:

450 gramů šiitake hub

1/3 hrnku slepičího vývaru

2 lžičky sójové omáčky

1 lžička řepkového oleje

1 lžička kukuřičného škrobu

1 lžíce suchého cherry

Postup:

Šiitake houby omyjte a pokrájejte. V pánvi rozehřejte olej, přidejte nakrájené houby a 2 lžíce ze slepičího vývaru. Vařte 5-6 minut a stále míchejte. Ve zbylém vývaru vymíchejte kukuřičný škrob, sojovou omáčku a cherry a vlijte do pánve. Houby vařte přibližně 2 minuty, dokud budou houby pěkné lesklé, glazované. Podávejte jejich k hlavnímu jídlo. Dobrou chuť!

Přečtěte si více: Záhradný koktail




Diskuse k článku Glazované šiitake

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Glazované šiitake