Kuře na pomerančích

27 května, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2864
kurča s pomarančami

Ingredience:

8 kuřecích stehen bez kůže

3 lžíce oleje

2 cibule

1 lžíce hladké mouky

150 ml bílého vína

300 ml zeleninového vývaru

5 větších žampionů, pokrájených na plátky

šťáva ze 2 pomerančů

kůra z 1 pomeranče

sůl

koření

Postup:

V pánvi na rozehřátém oleji osmahneme cibuli a vyjměte ji na talíř. Maso obalte v hladké mouce a na zbytku oleje osmahneme dohněda. K osmaženou masu přidejte cibuli, vývar, pomerančovou šťávu, pomerančovou kůru a bílé víno. Maso přikryjte a duste přibližně 25 minut. Nakonec přidejte žampiony a poduste dalších 5 minut. Kuře na pomerančích podávejte s hnědou rýží. Dobrou chuť!

Ilustrační foto: 123rf.com

Přečtěte si více: Krůtí sendvič s avokádem




Diskuse k článku Kuře na pomerančích

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Kuře na pomerančích