Mangold s omáčkou

4 července, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2380
mangold s omáčkou

Ingredience:

450 gramů mangoldu

1 cibule, nakrájená nadrobno

1 lžíce olivového oleje

1 lžíce mouky

250 ml odstředěného kondenzovaného mléka

špetka nastrouhaného muškátového oříšku

2 kávové lžičky nastrouhaného parmezánu

Postup:

V pánvi na rozehřátém oleji osmahneme cibuli. Pokrájený mangold přidejte do pánve a duste 4 minuty. Podušený mangold poprašte moukou, přidejte mléko a míchejte, dokud omáčka nezhoustne. Na dochucení přidejte muškátový oříšek a parmezán a podávejte.

Přečtěte si více: Špenátový quiche




Diskuse k článku Mangold s omáčkou

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Mangold s omáčkou