Ingredience:
2 hrnky dušené rebarbory
1/2 hrnku nízkotučného bílého jogurtu
2 lžíce pomerančové šťávy
3 lžíce krupicového cukru
Postup:
Dušenou rebarboru vložte do mixéru a dohladka ji rozmixujte. K rozmixované rebarboře vmíchejte jogurt, cukr a pomerančovou šťávu. Směs přikryjte av mělké nádobě nechte zamrazit na 3-4 hodiny, dokud směs neztuhne. Směs vyjměte z nádoby a dohladka rozmixujte, vložte do nádoby a dejte na hodinu zamrazit. Mražený jogurt rebarborový před podáváním ozdobte směsí bobulového ovoce nebo lístky čerstvé máty. Dobrou chuť!
Ilustrační foto: 123rf.com
Přečtěte si více: Pyré se pšeničnými klíčky a medem
Diskuse k článku Mražený rebarborový jogurt
Powered by Facebook Comments