Růžičková kapusta s mandlemi

29 května, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2576
ružičkový kel a mandle

Ingredience:

600 g očištěného a pokrájeného růžičkové kapusty

150 g mandlí (trochu opražených)

2 oloupané a pokrájené cibule

4 lžíce oleje

pepř podle chuti

Postup:

Na oleji v pánvi krátce opražte cibuli a mandle. Růžičková kapusta blanšírujte v osolené vroucí vodě přibližně 1 minutu, sceďte ho a přidejte do pánve k cibuli a mandlím a duste, dokud nezměkne. Růžičková kapusta ochuťte pepřem a podávejte jako přílohu. Dobrou chuť!

Prezentační obrázek: 123rf.com

Přečtěte si více: Lososové karbanátky




Diskuse k článku Růžičková kapusta s mandlemi

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Růžičková kapusta s mandlemi