Salát z čekanky, řeřichy a pomerančů

3 července, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  1563
šalát - čakanka a žerucha

Ingredience:

4 kusy čekanky

200 gramů řeřichy

4 oloupané pomeranče

šťáva z 1 citronu

150 ml jablečné šťávy

Postup:

Čekanky nakrájejte a vložte do mísy. Nakrájenou čekanku hned pokapejte citronem, aby nezhnědla. Řeřichu posekejte a oloupané pomeranče rozčtvrťte. Vše spolu důkladně promíchejte, dochuťte a hned podávejte. Salát je vhodný jako příloha k masu.





Diskuse k článku Salát z čekanky, řeřichy a pomerančů

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Salát z čekanky, řeřichy a pomerančů