Sorbet z kivi

16 července, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2944
sorbet z kivi

Ingredience:

4 kiwi, oloupané a nakrájené nadrobno

2 hrnky (500 ml) jablečné šťávy bez cukru

1 lžíce citronové šťávy

1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry

Postup:

V mixéry rozmixujte kiwi, jablečnou a citrónovou šťávu na hladkou kaši. Přidejte pomerančovou kůru a vzniklou směs přelijte do nádoby a nechte téměř úplně zmrazit. Pak směs opět rozmixujte, dokud nebude nadýchaná. Poté opět sorbet vložte do nádoby a zmrazte. Před podáváním nechte sorbet z kiwi přibližně 10 minut při pokojové teplotě.

Přečtěte si více: Míchané tofu




Diskuse k článku Sorbet z kivi

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Sorbet z kivi