Zapékaná cizrna s chilli papričkami

17 května, 2014 0 komentářů Sdílet Vidění:  2812
diétny recept - cícer a chilli

Ingredience:

3 hrnky (550 gramů) konzervovaného cizrny

1 čerstvá chilli paprička, nadrobno posekaná

4 stroužky česneku

2 lžíce sušeného oregana

3 cibule, pokrájené na plátky

1/2 hrnku (150 ml) extra panenského olivového oleje

Postup:

Troubu si předehřejte na 150 C. V pánvi na olivovém oleji si osmahneme cibuli a chilli papričku, přidejte oregano, česnek a cizrnu. Pořádně promíchejte a vložte do zapékací mísy a podlijeme vodou tak, aby byl cizrna pod hladinou. Přikryjte ho pokličkou a pečte přibližně 1 hodinu až 1 a 1/2 hodiny, dokud cizrna nezměkne. Podle potřeby podléváme vodou. Podávejte jako přílohu k masu.

Ilustrační foto © RafalStachura - Fotolia.com





Diskuse k článku Zapékaná cizrna s chilli papričkami

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Zapékaná cizrna s chilli papričkami