Zdravá výživa na talíři: tajemství zeleniny

6 října, 2011 0 komentářů Sdílet Vidění:  2691
zdravá výživa cibuľa
  • Zařaďte artyčoky do svého jídelníčku, jejich konzumací podpoříte trávení a činnost jater a pomohou vám snížit hladinu cholesterolu v krvi.
  • Pravidelnou konzumací brokolice snižujete riziko vzniku rakoviny. Brokolice také pomáhá snížit riziko mrtvice, vzniku chorob srdce a pomáhá proti anémii.
  • Surová cibule má lepší vliv na zdravotní stav jako cibule uvařená. Snižuje riziko onemocnění srdce a působí jako přírodní antibiotikum.
  • Proč jíst pravidelně mrkev věděli už naše babičky. Nejnovější výzkumy však ukazují další výhody její konzumace. Mrkev chrání před plicní rakovinou a snižuje hladinu cholesterolu v krvi.
  • Hlávkový salát pomáhá při nespavosti a podrážděnosti, příznivě působí na játra a pomáhá při trávení.

Foto © Natika - Fotolia.com




Diskuse k článku Zdravá výživa na talíři: tajemství zeleniny

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Zdravá výživa na talíři: tajemství zeleniny