Zdravý oběd

17 května, 2012 0 komentářů Sdílet Vidění:  4918
zdravý obed - fenikel a čakanka

Už máte dost jídel, které vám zatěžují žaludek a nejsou dietní a chutné? Chcete si ozvláštnit jídelníček něčím chutným a zdravým? Inspirujte se následujícím receptem, který vám určitě zachutná.

Fenykl a čekanka s bylinkovým máslem

Ingredience:

  • 2 fenykly
  • 2 červené čekanky
  • 4 plátky nízkotučného plátkového sýra
  • 100 g bylinkového másla
  • voda

Postup:

Fenykl a čekanku důkladně omyjeme a rozpůlíme. Necháme je spařit po dobu 5 minut. Spařené jejich poklademe do zapékací mísy řezem nahoru. Na řezu je potřeme bylinkovým máslem a přikryjeme plátkem sýra. Zapékáme je při teplotě 180 C.

Ilustrační foto © photocrew - Fotolia.com

Přečtěte si více: Nikl



Diskuse k článku Zdravý oběd

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku Zdravý oběd